Ik wil graag gebeld worden om een presentatie van Sterk in wiskunde in te plannen
Ik wil graag gebeld worden om een gratis les van Sterk in wiskunde in te plannen
Ik wil graag een kennismaking inplannen
Werkuur Cursusportaal Plan nu een kennismaking in

Werken bij het NMI

Wiskundedocent (BSc/MSc) voor 40 uur per week

Een gedegen taal-, reken- en wiskundeonderwijs is belangrijk voor elk individu in de samenleving. Wij, het Nederlands Mathematisch Instituut, geven op die drie gebieden hoogwaardig onderwijs zowel op onze locaties in de particuliere context als wel in de klas in opdracht van onderwijsinstellingen. Het onderwijs dat wij verzorgen is gebaseerd op de didactiek die wij zelf hebben ontwikkeld.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan onze maatschappelijke missie het allerbeste onderwijs mogelijk te maken? Zie jij het als een uitdaging om kinderen die vastlopen op school te helpen hun vaardigheden te versterken en hun zelfvertrouwen te vergroten? Durf je te pionieren en zie je het als een uitdaging nieuwe onderwijsmethoden te ontwikkelen en te doceren aan middelbare scholieren? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Voor onze cursus Foutloos Wiskunde zijn wij op zoek naar een

Wiskundedocent (BSc/MSc) voor 40 uur per week

Wat wij verwachten

Je hebt minimaal een master in de wiskunde en enkele jaren ervaring. Je bent kritisch, collegiaal, zelfstandig en kunt informatie enthousiast overbrengen op anderen. Je vindt het leuk om met middelbare scholieren te werken, hen sterker te maken in wiskunde en daarmee een essentiële bijdrage te leveren aan hun toekomstkansen. Je bent daarnaast in staat om op een prettige manier te communiceren met zowel leerlingen als hun ouders.

Wat wij bieden

Een professionele en stimulerende werkomgeving, flexibele werktijden en een deskundig en hecht team van wiskunde-experts en -docenten. Daarnaast bieden wij een dienstverband van 40 uur van een jaar met uitzicht op een vast contract, een salaris passend bij je opleiding en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals lunchvergoeding een mobiele telefoon en een  reiskostenvergoeding.

Het is ook mogelijk om bij ons te werken via een overeenkomst van opdracht.

NMI staat voor Nederlands Mathematisch Instituut, dat de succesvolle rekencursus Foutloos Rekenen en de taalcursus Grip op Tekst organiseert voor basisscholieren uit groep 6, 7 en 8 en wiskundecursus Foutloos Wiskunde voor middelbare scholieren.

Bij het NMI ondervangen wij onderwijsproblemen met door onszelf ontwikkelde, vernieuwende, reeds bewezen lesmethoden en lessen in kleine groepen, gegeven door experts die de materie van hun vakgebied door en door kennen. Dankzij deze succesfactoren garanderen wij dat de leerprestaties van de leerlingen aanzienlijk vooruitgaan en dat zij hun schoolcarrière succesvol zullen doorlopen. We geven onderwijs in particuliere context. Daarnaast geven we ook cursussen in de klas in opdracht van de onderwijsinstellingen en leiden wij de leerkrachten aldaar hiervoor op. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer elke leerling het juiste basisonderwijs geniet, hij of zij daar zijn of haar hele loopbaan van kan profiteren. Wie werkt bij het NMI heeft het geluk om ontzettend veel kinderen te helpen. Niet alleen met hun vaardigheden als taal en rekenen, maar zeker ook met het verbeteren van hun zelfvertrouwen. Dat geeft veel voldoening. Kijk ook op onze website en Facebookpagina, voor meer informatie over ons en wat wij voor kinderen betekenen.

Contact

Solliciteren kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar: solliciteren@mathematischinstituut.nl.

Lerarentekort: Het NMI is een maatschappelijk betrokken organisatie. We realiseren ons dat er een groot tekort is aan bevoegde leraren in het publieke domein. Daarom heeft het niet onze voorkeur bevoegde docenten aan te nemen.