Ik wil graag gebeld worden om een presentatie van Sterk in wiskunde in te plannen
Ik wil graag gebeld worden om een gratis les van Sterk in wiskunde in te plannen
Ik wil graag een kennismaking inplannen
Werkuur Cursusportaal Plan nu een kennismaking in

Foutloos Wiskunde

De juiste begeleiding om sterk in wiskunde te worden

Op school of met bijles kan je het gevoel hebben dat je achter de feiten aanloopt. Wij kunnen met onze ervaring en deskundigheid wiskunde inzichtelijk maken. We benadrukken welke concepten telkens weer terugkomen en welke verbanden cruciaal zijn. Tijdens het traject houden wij goed in de gaten wat jouw tempo is. Als jij extra aandacht nodig hebt dan verzorgen wij dat.

Ons Foutloos Wiskunde traject is geschikt voor leerlingen van de brugklas t/m klas 6. Wij verzorgen verschillende wiskundecursussen waardoor er altijd een passende cursus is voor elke middelbare schoolleerling!

Kom langs voor een kennismaking

Doelstelling 1

Schoolresultaten verbeteren op korte termijn.

Samen met jou werken we eraan om op korte termijn je schoolresultaten te verbeteren. We leggen je de theorie uit van je huidige hoofdstuk op school. We helpen je met de huiswerkopgaven die je moeilijk vindt en met de voorbereiding op je toetsen. Naast fysiek of online langskomen, kan je ook vragen stellen via WhatsApp.

Doelstelling 2

Systematische opbouw en hiaten wegwerken.

Voor een duurzame oplossing gaan we grondig de basis van wiskunde door. We gaan ervoor zorgen dat je alle stof, die je tot dan hebt gehad op de middelbare school, in de vingers krijgt. Hierbij werken we hiaten weg. Wij benadrukken veelvoorkomende wiskundige verbanden, zodat je ze goed onder de knie krijgt. Zo leggen we een sterke basis in de wiskunde.

Doelstelling 3

Studievaardigheden ontwikkelen.

Om de cursus succesvol af te ronden, zul je ook studievaardigheden nodig hebben. Naast dat we jou helpen met wiskundige vaardigheden, zullen we je tijdens de cursus ook helpen met het ontwikkelen van studievaardigheden. Voorbeelden van studievaardigheden zijn plannen, overzichtelijk werken, en op een efficiënte manier om hulp vragen. 

Onze manier van werken

Tijdens de cursuslessen gaan we de basisonderwerpen van wiskunde langs. Hier blijven we aan werken totdat je deze op een sterk niveau beheerst. De cursus bestaat uit 30 lessen van 2 uur in groepjes van 4 tot 11 leerlingen met maximaal 2 uur huiswerk per week. De groepen zijn klein, dus de leerlingen krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Omdat de groepen klein zijn weten de docenten welke leerlingen extra aandacht nodig hebben. Extra begeleiding zal buiten de reguliere lessen georganiseerd worden. Je krijgt dus alle aandacht die je nodig hebt. Wij hebben leerlingen gehad die ook aan hun rekenvaardigheden moesten werken; daarin zijn wij eveneens gespecialiseerd en deze expertise kunnen we dus inzetten als nodig.

Tegelijkertijd begeleiden we je bij je schoolstof wiskunde tijdens de werkuren. Je kan onbeperkt vaak langskomen op een aantal dagen in de week. Zowel fysiek als online. Dit kan gedurende het hele schooljaar dat je de cursus volgt.

De cursuslessen en alle werkuren kunnen zowel vanuit onze leslocatie in Amstelveen als online gevolgd worden.

Kom langs voor een kennismaking
 • Traject van dertig weken.
 • Wekelijkse lessen van wiskunde-experts.
 • Gedurende het traject onbeperkt gebruik maken van werkuren.
 • Naast de werkuren ook hulp via WhatsApp.

Wat krijgt u van ons?

Kom langs voor een kennismaking
 • 30 lessen van 2 uur.
 • Een studiejaar lang werkuren voor huiswerkbegeleiding en toetsvoorbereiding.
 • Je leert alle wiskundige vaardigheden die jij nodig hebt.
 • De mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp.
 • Een leertraject dat bij jou past.

Uw investering

Voor de cursus Foutloos Wiskunde vragen wij u een eenmalige investering van €2250,-. Inbegrepen zijn alle lessen, het lesmateriaal, werkuren en extra ondersteuning wanneer nodig.

Wat wij van de leerling verwachten:

 1. Inzet om de wiskundige vaardigheden te verbeteren
 2. Aanwezigheid + actief meedoen tijdens de lessen 
 3. Het maken van huiswerk 
 4. Gebruik maken van werkuren

Er is de mogelijkheid tot een kosteloze en vrijblijvende kennismaking.

€ 2250,-
Incl. al het cursusmateriaal.
Inschrijven